Forum www.buraq.fora.pl Strona Główna
RejestracjaSzukajFAQUżytkownicyGrupyGalerieZaloguj
Smar SW

 
Odpowiedz do tematu    Forum www.buraq.fora.pl Strona Główna » Gatunki muzyczne / Punk Rock Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
Smar SW
Autor Wiadomość
mariusz
Najlepszy kumpel
Najlepszy kumpel



Dołączył: 03 Kwi 2006
Posty: 3473
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 3/5

Post Smar SW
Powstał w 1989 roku w Rzeszowie.

Dyskografia:

- 1992 W jedności siła
- 1992 Koncert w Zalesiu
- 1993 Walczmy o swoje prawa
- 1995 Świadomość
- 1997 Samobójstwo


Oficjalna stronka [link widoczny dla zalogowanych]


Post został pochwalony 0 razy
Śro 15:33, 21 Maj 2008 Zobacz profil autora
żyletka
Leśny człowiek
Leśny człowiek



Dołączył: 07 Maj 2008
Posty: 403
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: ~~zadupie~~
Płeć: Kobieta

Post
A ten znowu o tym... ;p Huntera se posłuchaj i zejdź na metal;)


Post został pochwalony 0 razy
Śro 16:30, 21 Maj 2008 Zobacz profil autora
mati
Najlepszy kumpel
Najlepszy kumpel



Dołączył: 28 Kwi 2006
Posty: 2055
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: z promocji

Post
nie wiedzialem,ze sa z rzeszowa.A ten caly gej hunter moze najwyzej polizac stopy Smarowi SW


Post został pochwalony 0 razy
Śro 17:40, 21 Maj 2008 Zobacz profil autora
winiak
Administrator
Administrator



Dołączył: 01 Kwi 2006
Posty: 6907
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Z Piździwólki
Płeć: Kobieta

Post
Ja mam jakąś rodzinę w Rzeszowie, ale tak do tematu, to Smar SW lubię i to bardzo Wink


Post został pochwalony 0 razy
Czw 17:27, 22 Maj 2008 Zobacz profil autora
mariusz
Najlepszy kumpel
Najlepszy kumpel



Dołączył: 03 Kwi 2006
Posty: 3473
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 3/5

Post
No a o czym? Very Happy No Very Happy fajnie że wam się podoba.Kapela zajebista i myślę,że zasługuję tu na szczególną uwagę.


Post został pochwalony 0 razy
Pią 12:20, 23 Maj 2008 Zobacz profil autora
żyletka
Leśny człowiek
Leśny człowiek



Dołączył: 07 Maj 2008
Posty: 403
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: ~~zadupie~~
Płeć: Kobieta

Post
mati napisał:
nie wiedzialem,ze sa z rzeszowa.A ten caly gej hunter moze najwyzej polizac stopy Smarowi SW

Osz Ty mendo...


Post został pochwalony 0 razy
Pon 8:20, 26 Maj 2008 Zobacz profil autora
Krl
Najlepszy kumpel
Najlepszy kumpel



Dołączył: 23 Kwi 2006
Posty: 3849
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 3 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: ze Stalowej Woli

Post
nooo z Rzeszowa są


Post został pochwalony 0 razy
Czw 15:06, 29 Maj 2008 Zobacz profil autora
Dobo
Przybysz z innej planety
Przybysz z innej planety



Dołączył: 13 Cze 2007
Posty: 23
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: Kobieta

Post
Mnie to średnio odpowiada ich muzyka. Ale szacunek im się należy choćby za to, jak wielki postęp poczynili praktycznie z płyty na płytę... Wystarczy posłuchać "Walczmy o swoje prawa" i Świadomości" aby się przekonać. Ogromny postęp w ciągu zaledwie roku.


Post został pochwalony 0 razy
Wto 18:24, 17 Cze 2008 Zobacz profil autora
Krl
Najlepszy kumpel
Najlepszy kumpel



Dołączył: 23 Kwi 2006
Posty: 3849
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 3 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: ze Stalowej Woli

Post
nie lubie ich za te mowione teksty, ale reszta git


Post został pochwalony 0 razy
Śro 12:56, 18 Cze 2008 Zobacz profil autora
mariusz
Najlepszy kumpel
Najlepszy kumpel



Dołączył: 03 Kwi 2006
Posty: 3473
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 3/5

Post
E tam,właśnie to zajebiste jest.


Post został pochwalony 0 razy
Śro 15:32, 18 Cze 2008 Zobacz profil autora
Krl
Najlepszy kumpel
Najlepszy kumpel



Dołączył: 23 Kwi 2006
Posty: 3849
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 3 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: ze Stalowej Woli

Post
ble,


Post został pochwalony 0 razy
Śro 16:35, 18 Cze 2008 Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:    
Odpowiedz do tematu    Forum www.buraq.fora.pl Strona Główna » Gatunki muzyczne / Punk Rock Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do: 
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Design by Freestyle XL / Music Lyrics.
Regulamin